Didžėjus

DJ’us – tai kokybė, geras skonis, patirtis, stilius, nuotaika.

Ar žinote kas yra kokybiškas garsas? Ar turite senuosius geruosius hitus, kurie linskmino Jūsų tėvus ir senelius? Ar žinote kaip įtikti visiems Jūsų svečiam? Ar žinote su kuria muzika pasitikti su kuria išlydėti draugus?
Erichas Juozaitis

DJ Erichas

DJ’us turi patirtį ir žinias, kad Jūsų vakarėlis taptų išskirtiniu, nepakartojamu renginiu (švente, įvykiu). DJ’us ne tik groja, jis linksmina, užveda ir užima. Jis išlaikys Jūsų svečius šokių aikštelėje visą naktį. Jis parinks tinkamą muziką jaukiai vakarienei ir pakeis ritmą atėjus laikui šokti. Jis taip pat pasiūlis tinkamą dainą pirmam šokiui ar sveikinimams. Nesamdykite stuento, planuojančio truputi užsidirbti. Nieko nėra blogiau, nei nejauki tyla šventės metu.
DJ-Gintaras-7_новый-размер

DJ Gintaras

DJ’us pasirodys vakarėlyje pirmasis, nepriekaištingai apsirengęs, pasiruošęs atlikti savo vaidmenį su stiliumi ir nuotaika. Būti DJ’ėjumi – tai ne tik leisti muziką, tai sukurti džiaugsmo, žavesio, polėkio atmosferą. Mūsų visi DJ’ai turi nepriekaištingą ir neišsenkamčią dainų įvairovę, kuri džiugins ir šokdins visas amžiaus grupes! Be geros muzikos jie turi puikų jumoro jausmą, puikų stiliaus pojutį ir talent.

DJ Kubas 2_новый размер

                                                                                                       DJ Kubas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *